donderdag 10 november 2011

Week Black, InspirationEen mooi verschil en voorbeeld is het licht en de duisternis, je kan hier zo veel mee. Positiviteit vinden wanneer je in het donker zit, door het licht op te zoeken. Of juist de rust van de schaduw vinden waar je je kan verstoppen van al dat om je heen.. 
Woorden, zijn altijd zo zwart-wit, maar door tussen de lijntjes heen te lezen zie je veel meer dan dat er werkelijk geschreven staat.
Er zijn zo veel boeken, waar je zoveel mee kan.. maar teksten kunnen je inspireren, een afbeelding, of enkel alleen een woord zelf. Afbeeldingen van alleen een boek geeft voor mij een soort rust, nieuwsgierigheid, kennis.. heel veel in ieder geval.
Architectuur is nog zo iets waar ik uren naar kan kijken, ik ben er zo door gefasineerd, nieuwsgierig naar de gedachte gang, want over zo iets is echt na gedacht, niet alleen hoe het overeind moet blijven, of dat het ergens voor dient, maar ook de uitstraling dat een brug bijvoorbeeld zo'n prachtig landschap door breekt, maar er tegelijkertijd thuis hoort. Als of er over na is gedacht, als of het er voor gemaakt is, als of het zo hoort te zijn.

EN als laatste l'amore..
Hoeveel energie geeft dat je? weg van de wereld, uren gedachteloos weg dromen..
 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...