zaterdag 25 februari 2012

Monique

All about Me..

Ik ben Monique, 24 jaar, woon, werk, in Nieuwegein... Ik ben Schoonheidsspecialiste, woon samen met me vriend. Ik heb een rooie fiets, geen huisdieren, hou van make-up, chocola, lezen, schilderen, gezellige avondjes/middagjes/dagjes met me vrienden zijn, films, series, uit eten, van niets doen, thee, nog meer thee, schrijven, nieuwe dingen proberen..

En zo kan ik nog wel even doorgaan...afstudeer project
decoratie schildering
150x150
About studies en work..
Ik heb na het behalen van mijn havo diploma cultuur en maatschappij, een opleiding gedaan op het Nimeto, in Utrecht. Hier ben ik geslaagd waar ik mijn Kleur- en Interieur stylist diploma en Meesterdiploma (deze krijg wanneer je gedurende de studie een bovengemiddelde score behaalt) heb behaalt best iets om trots op te zijn. afstudeer project
Mente inconstucione,
met dit team een stand gebouwd,
met multifunctioneele meubels.
(tafel, bed, kast, ed.)
Helaas was na mijn studie de start van de crisis, wat betekende dat er bijna niet tot geen werk in te vinden was, laat staan dat ik voor mezelf zou kunnen beginnen, dit was immers mijn doel van deze opleiding. Na heel veel moeite heb ik toch een baan kunnen vinden in een tapijt winkel, waar ook thuis adviezen werden gegeven, en ik heb hier ook wat tapijten mogen ontwerpen. Maar naar een half jaar was in een winkel werken niet mijn ding, de markt beleef slechter en slechter worden, en ik moet een uitdaging hebben in mijn werk.. Waardoor ik gekozen heb om om te switchen van "carrière"..

Nu werk ik in een beautyfarm, waar wellness, beauty en ontspanning samen komen, in een prive en huiselijke sfeer. Masseren is een van de dingen die ik het leukste vind om te doen. Maar ik heb voor dit vak gekozen omdat, ik met mensen bezig kan zijn, wij geven ze de rust terug, laten ze ontstressen en geven ze een heerlijk ontspannende dag. 

Voor mij een ideale combinatie tussen contact met mensen, beauty, maar ook planning, organisatie. Want dat is wat ik ook doe. Ik ben niet alleen schoonheidspecialiste, gastvrouw, maar ook bedrijfsassistents leider, wat mijn werk er uitdagend en gevarieerd maakt.