zondag 4 maart 2012

Tag, mijn alfabet


Ik kwam deze tag tegen op een blog en ik hou van tags.. dus leek het me leuk om deze te doen.. Vandaag dus een Alfabet Tag. normaal hou ik niet van alfabet rijtjes maar deze kan ik wel waarderen.


Age: 24, ow wat zie ik er tegen op om 25 te worden dit jaar.. dan ben je al bijna 30.. jeetje.. Ik had het laatst met de meiden van het zwemmen die ik les geef (14/18) en die vonden het al eng dat ze 18 werden binnenkort.. en dat is voor mij al zo lang geleden...

Best friend: M'n schatje is me beste vriend waar ik alles bij kwijt kan, die precies weet wanneer er chocola in huis moet zijn, wanneer hij z'n mond moet houden en wanneer hij juist even door moet vragen als ik zeg "dat het wel goed gaat". Hij laat me lachen en huilen, wij samen zouden denk ik niet meer zonder elkaar kunnen.

Chores you hate: Ik hou niet van de was opvouwen, weet niet waarom, want ik hou wel van een opgeruimde kast. Ik doe alle huishoudelijke klusjes al vanaf m'n tiende en het hoort er gewoon bij. Verder kan ik niet echt bedenken wat ik echt haat, sommige dingen zijn gewoon niet leuk.. ramen zemen bijvoorbeeld.. maar haten..

Dreamhouse: Als interieur adviseur heb ik al honderden droom huizen in m'n hoofd ingericht. Ik heb nu het geluk in een gezinswoning te mogen wonen, maar mijn echte droom is om weer aan de Oude gracht of rond om de stads singel van Utrecht te wonen..


Foto van het huis waar in ik heb gewoond aan de oude gracht in een mini studente kamertje vlak naast het groene torentje (aan de rechter kan)
Essential start of your day: Ik neem echt even mijn momentje na het douche en aan kleden om te make-uppen achter m'n kaptafel, hier wordt ik elke ochtend weer gelukkig van en kan ik een beetje rustig wakker worden. En dan als ik beneden komt staat er een ontbijtje voor me klaar. Ik ontbeet nooit en m'n vriend vond dat dat moest, wat ook super belangrijk is natuurlijk ik ontbeet eigenlijk altijd pas na een paar uur op school. Hij maakte dus sinds we samen wonen gewoon maar ontbijt voor me en dan kan je moeilijk nee zeggen.. tegen een kop thee, verse jus en mulsie met yoghurt.. elke ochtend staat het weer voor me klaar.. (blij met m'n schatje)


Favorite color: Rood, de aller mooiste kleur van rozen die verwelkt zijn, die rood. Veder ben ik verzot op pink! Wanneer me keuken af is, zal ik laten zien hoe erg ik van roze hou..

Gold or silver: Voor mijn 18de verjaardag heb ik een gouden ring mogen maken van het erfgoud van mijn groot- en overgroot ouders hun trouwringen. Erg mooi en bijzonder geworden maar dragen doe ik het nooit, wel jammer eigenlijk. Ik draag momenteel veel zilver, vind ik iets beter bij mijn huidskleur passen dan goud.

Height: 1.68

Instruments i play: Ik heb een aantal jaar Saxofoon gespeeld, ik moest van mijn ouders naast sport ook een muziek instrument of iets degelijks doen. Ik kan de Pink Panter de kinderversie spelen en verder heb ik echt geen muzikaal talend. Maar wat ik wel veel doe met muziek nu is het maken van choreografie op muziek, voor m'n synchroonzwem-meisjes.


Job title: Medewerker schoonheidsspecialiste en assistent bedrijfsleider (in opleiding)
 
Kids: nog geen..

Life is incomplete without: Als eerst me vriend, maar ik kan ook niet zonder het zwemmen, daar haal ik zo veel energie vandaan, verder hou ik echt van m'n werk en natuurlijk me vriendinnetjes
Music that you always listen to: lastig.. ik ben nooit echt een fan geweest van bands of specafieke muziek style. Al hou ik nog altijd van rock/punk enzo dat ik zo veel luisterde in de pubertijd. Als ik nu muziek luisteren wil luister ik veel naar 3fm.

Nickname: Mo, mootje, ponique, dat was het wel geloof ik..

Overnight hospital stays: Nog nooit langer dan een halve dag in een ziekenhuis hoeven te zijn gelukkig :)

Phobias or fears: ummm... Ik woon in mij ouderlijk huis, (mijn ouders zijn verhuist en ik huur dit huis nu van hun) En met mijn 13de verjaardag ongeveer hadden we.. Nee eerst moet ik zeggen dat mijn ouders altijd voor onze verjaardag echt de gekste dingen verzonnen. Kastelen feesten, piraten speurtochten, enz. Verkleed kwamen ze op het schoolplein en pikte de uit genodigden er uit en gooide ze in de auto, waarna we geschminkt en verkleed werden om op avontuur te gaan naar bijvoorbeeld de schat van roodbaard. Echt heel creatief en super spannend altijd.


Nu zat ik in de tweede op de middelbare school en had wat vriendinnen uitgenodigd die toevallig allemaal met een M beginnen, we aten alles wat met een M begon, en daarna hadden we een pyama party.. lekker giebelen en kletsen natuurlijk. Tot de stroom uit viel. Met een kaars kwam mijn moeder naar boven, of we onze tanden wel even gingen poetsen ondanks dat we daarna toch weer zouden snoepen hadden we dat maar vast gedaan.. Met een kaarsje in de badkamer aangekomen zagen we daar mijn broertje dood liggen in bad, met bloed lijk bleek en alles er om heen.. Gillen gilllen gillen.. na een paar minuten kon hij zijn lach niet meer in houden. Mijn ouders hadden ons goed laten schrikken. We speelden levend Cluedo/ of te wel het Moordspel, met verborgen aanwijzingen door het hele huis, maar niemand durfte alleen naar boven..Om de vraag te beantwoorden, ik doe nu nog steeds eerst het badkamer lampje aan voordat ik de badkamer in stap.. altijd.. nog steeds..

Quote from a movie: -

Reason to smile: Kleine dingen laten me lachen.. een mooi stukje natuur, een bericht van een vriendin die ik lang niet heb gesproken, dat me vriend chocolademelk voor me mee neemt wanneer ik er net zin in had.. dat soort kleine dingetjes.

Siblings: Broertje van 23 en een van 13..

Time you wake up: Tussen 7 en 9. licht er aan hoe laat ik moet werken.
 
Very important date this year: 1 mei, gaat me beste vriendin trouwen, 5 mei word me vriend 25 en ik 16 juli. 20 mei hebben vier jaar verkering..

Worst habit: Ik kan niet echt iets verzinnen, maar ik kan niet stil zitten met me handen, op de bank heb ik altijd wel iets om mee te spellen, papiertje, touwtje of iets anders, me moeder werd er altijd gek van..
X-rays you've had done: Ik heb heel hard moeten trainen er voor maar mag dan wel zeggen dat ik mee heb gedaan aan de Nederlandse Kampioenschappen van Synchroonzwemmen. Ook ben ik best wel trots dat ik me Master Schilder heb behaald, wat inhoud dat ik naast interieur adviseur alle cijfers boven de 7,5 heb gehaald, soort cum laude geslaagd dus..
Yummy food you make: Ik heb helemaal geen specialiteit in koken, vind het wel leuk om dingen uit te proberen, maar weet niet zo gouw iets te vertellen

Zoo animal: Zwarte panter, ik ben dol op de katachtige roofdieren!

Dat was het alweer.. naja best lang artikel geworden..

Als je deze Tag ook hebt gedaan of wil gaan doen laat je het me dan weten!? Ben erg benieuwd naar jou antwoorden!